Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  

                     N Ü N Ü K É M

 

 

 

     

 

Ez a cica, amit itt bemutatok, sajnos már nem él.  Nagyon sok örömet  szerzett nekem, így megérdemli, hogy megemlékezzem  róla.

                                                                                                   

                            


 

 

 

 

 

 

 

 

 Az én kiscicám egy nagyon szerencsétlen sorsú kis állat volt. Néhány hónapos korában autóbaleset érte, ennek  következményeként elvesztette szemevilágát, évekig naponta ismétlődő epilepsziás rohamok gyötörték , mindenből kimaradt, amiért egy macskának érdemes élni.

   


Az évek folyamán gyógyszeres kezelések hatására rohamai ritkultak,m ajd meg is szüntek, de élete végéig csak szobacica maradt, elzárva a külvilág nagy macskakalandjaitól. Szegénykém így öregedett velem együtt, majd egy tavaszi napon szép csendesen, látszólag szenvedés nélkül meghalt. Betegsége, viszonylagos tehetetlensége ellenére, vagy talán pont azért, nekem nagyon a szívemhez nőtt , soha nem fogom elfelejteni.

Azóta sok kis háziállat megfordult a környezetemben, mivel az unokáim is rettentő nagy állatbarátok, és minden állat nálam ütötte fel a tanyáját, de  a Nünüt nem pótolhatják. Pedig nagyon keveset érzékelt abból a szeretetből, amivel ápoltam, gondoztam. Szerintem fel sem tudta fogni. Vagy csak nem tudott visszajelzést adni.


 Tudom sokan dőreségnek tartják, hogy valaki ennyi energiát fektet be egy hétköznapi állat emlékeinek megörökítésére, dehát szokták mondani , akkor hal meg valaki igazán, ha már nem gondolnak rá. Itt viszont akár naponta láthatom.
 

 

 

 
Származási hely: nünü

 

 

 

Származási hely: nünü

 

 

 

        ...és " akik " még egy kis színt hoznak az életembe

 

   

<font Size="-1">Fotó © <a href="http://www.bigbenpublishing.com.au" target="_blank"> Ben Kreunen < / a > < / font >Fotó © Ben Kreunen < / a > < / font >

 

 

                             FRANK SINATRA :   MY WAY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 CSALÁDI      VIDEÓK