Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com /p>  Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com

   

              

   DORELLI : L'IMMENSITA

 

  

  

 Legalább olyan szépen énekel,  mint  Gianni Morandi.   És milyen jó színész is !  Láttátok a " Legyetek jók, ha tudtok " c. filmjét ?   Biztos rémlik valami  !  Vagy akartok néhány sort emlékeztetőül ?

Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel. Magához fogadja a kis tolvaj Cirifischiot az éles eszű, melegszívű fiút, azonban mégsem sikerül megvédenie őt a Sátán rontó hatalmától.

 

          

     WWW EMLÉKEZÉS.EOLDAL.HU

 

 

      Amire honlapom címe utal, az tulajdonképpen itt kezdődik. Azon a ponton, amikor néhány hónapos koromban ez a drága asszony magához vett, felnevelt, kiiskoláztatott, jóban rosszban mellettem állt hosszú-hosszú éveken át. Segítette felnevelni gyerekeimet, szinte csak miértünk élt.  Én megértem 70 évet, de életem folyamán összesen nem nem kaptam annyi szeretetet, mint tőle.                                                       

 

 

                     
                    ÉN    MAMÁM   

                            

 

Nem volt döccenőmentes életem kezdete. Születésem után anyám betegeskedett, nevelésemről nem tudott gondoskodni. Többen megpróbáltak a közeli családtagok közül segíteni a helyzeten, de mindenkinek megvolt a saját gondja-baja, így  aztán továbbsodródtam, míg végül apai nagynénémnél kötöttem ki.  És csodálatos módon nála otthonra leltem.                                                                 

Szegénykémnek nem lehetett könnyű, jó sok gondot vett a nyakába velem. Jött a háború, ott volt még idős édesanyja gondozása is ,de el is kellett tartani bennünket.                 

Akkoriban a szegény családból származó nők nemigen válogathattak  zsíros állásokban, bizony neki sem jutott jobb, mint a cselédsors.  Milyen erős lehetett lélekben, hogy mindezt zokszó nélkül vállalni tudta.                    

Sokáig a szüleimhez csak látogatóba jártam, aztán érettségi után  megpróbáltuk a közös életet. Mondanom sem kell, néhány hónap múlva repültem vissza az én drága mamikámhoz, és haláláig együtt maradtunk.  Nagyon szép kort élt meg, 91 éves korában ment el közülünk.

Az Isten áldja meg az emlékét.


                                                                                                      

 

               

          

 

Kép
Kép
  
Kép
 
Kép

 

 

Kép

 

 

Kép

Kép