Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

          B O C E L L I   C S A L Á D J A   K Ö R É B E N

     

                     HÁZASSÁGA             

 

Amikor Bocelli végleg elkötelezte magát a zenetanulás mellett, - hogy a zongoraórák költségeit fedezze, és hogy szüleit is tehermentesítse, - esténként munkát vállalt a Piano bárban.Ott ismerkedett meg későbbi feleségével, Enricával. A lány 17 éves volt, mikor találkoztak, azt mondta az ismerősöknek   a lány, hogy először Bocelli hangjába  lett szerelmes.

 

 

Bocelli az első találkozásnál így szólt :" amikor a lány megérintette a kezem, tudtam, hogy találkoztam életem szerelmével. "

 

Sajnos 2002-ben a szerelmet  elhidegülés és válás követte. Nem szívesen beszél szétesett házasságáról, de nagyon megviselte és boldogtalanná tette. Elhidegült ugyan, de nem idegenedett el, felesége a szomszédos házban él, gyerekeit bármikor láthatja. 

Enricával történt házasságából két fiúgyermek született, Amos 1995-ben,     Matteo  1997-ben.

 

        Imádja gyermekeit, Amost és Matteot. Felmerült korábban benne az igény harmadik gyerek iránt is,  de akár kis focicsapatot is el tudna képzelni. Sajnos azonban a  körülmények nem tették lehetővé a kis család bővítését.                                                                    

 

Visszaemlékszik gyermekkorára, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie , de olyan szilárd értékek vették körül, amelyekben még ma is hisz. Szeretné ezeket az értékeket átadni gyermekeinek, és próbálja megérteni  a világ más tájain élő, éhező, nyomorgó gyermekek milliót.  Nagyon szereti gyermekeit, de nem híve az esztelen költekezésnek, az ajándéktárgyak felesleges felhalmozásának. Úgy érzi, ezzel elrontja gyerekeit, mert szerinte igazán azt lehet értékelni, ami után sokáig vágyakozik az ember

 

                           V E R O N I K A   B E R T I

 

Széthullott házassága nagyon  megviselte Bocellit.  Ebben az állapotban lépett be életébe  Veronika  Berti.  Veronika maga az ifjúság és a szépség, élénk színű selyem ruhákat visel, szép hosszú végtagjai vannak, sötét csillogó haja igézően omlik a vállára. Eljegyzett menyasszonya a  művésznek, de házasságot vallási okokból egyelőre nem terveznek. Ő Bocelli ügyvezető igazgatója is.

 

  Sokat mutatkoznak együtt, feltehetőleg nagyon büszkék is egymásra. / Van is rá okuk ! / Bocelli gyermekeit is feltétel nélkül elfogadta, és úgy tűnik, hogy ez kölcsönös.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.kizoa.com/slideshow/d1267731k1702565o1/bocelli